Kurser och events
Boka nu

Privatträning

Om du känner att du vill slipa lite extra på dina tekniker och fördjupa dina kunskaper med full fokus på dig är privatträning ett givet val. Där får du möjlighet att under 1-2 timmar verkligen träna på det du önskar eller behöver jobba på tillsammans med en av våra kunniga instruktörer. Ett perfekt komplement till gruppträningarna helt enkelt!

Pris: från 699 kr/timme (upp till 2 personer)

Kurser och workshops

Vi håller regelbundet olika typer av kurser och workshops för dem som föredrar att träna under intensivare formare en kortare period. Till exempel erbjuder vi intensivkurser i Krav Maga där man under 1–2 halvdagar får gå igenom det absolut mest väsentliga inom självförsvar och får bra grundkunskaper! Utöver detta erbjuder vi även t.ex. självförsvar för kvinnor och självförsvar för säkerhetspersonal! Andra exempel på mer nischade kurser är t.ex. försvar mot pistol- och knivhot, självförsvar i kollektivtrafiken, självförsvar för barn och självförsvar under extrema förhållanden osv. Skicka gärna önskemål om du vill att vi arrangerar en kurs!

Pris: från 350 kr/person

Events

Är det någon av dina närmaste som firar en viktig dag i livet och som du vill överraska med en annorlunda present? Eller vill du imponera på arbetskollegorna och ha en lite roligare kick-off? Tveka inte! Events är ett otroligt roligt och annorlunda sätt att umgås på som också är väldigt lärorikt och givande. Vi kan erbjuda allt från självförsvarsevents på en möhippa/svensexa, födelsedagskalas och kick-off med olika teman och inriktningar utifrån dina önskemål. Vi gör vårt yttersta för att ni ska få en så rolig och givande upplevelse som möjligt!

Pris: från 350 kr/person

Besök oss på södermalm

Stockholms Krav Maga Klubb
Åsögatan 153

11632 Stockholm
Telefon: 076-046 67 88
E-post: stockholm@kravmaga.se

Besök oss på Lidingö

Stockholms Krav Maga Klubb
Larsbergstorget 9

181 39 Lidingö
Telefon: 076-046 67 88
E-post: stockholm@kravmaga.se

Copyright 2018 © All rights Reserved.